98551027

 
- Private - Landbrug - Industri - PLC - transient / lynbeskyttelse - EDB - Antenne/parabol/bredbånd - IHC - Aircondition / Varmepumper - Hvidevarer - Belysning -  

Nørager EL ApS - Kjemtrupvej 10, Tulstrup - 9500 Hobro - Vi træffes på: 98 55 10 27 altid... DØGNVAGT.

Forside

Kontakt

Profil

Løsninger / Produkter

Sikkerhed

Udlejning

 

 

Nørager EL - støtter børns vilkår!

 

 

Nørager EL, elektrikeren i Rebild Kommune.

 

For at stille vores kunder så godt som muligt kan vi oplyse at:

Tekniq's garantiordning:

Hvis du benytter dig af elvirksomheder, der er medlem af TEKNIQ (ELFO),  er du dækket ind af en garantiordning. Vi har skabt TEKNIQs Garantiordning for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.
Får du medhold i ankenævnet, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQs Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 4 uger efter afsigelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen. Garantiordningen dækker kun arbejde, der er udført af elinstallatører, der er medlem af TEKNIQ.

Se derfor efter el logoet næste gang, du skal have udført installationsarbejde.

Se link til TEKNIQs Garantiordning. Kan også ses på tekniq.dk
 

Autorisation:

Vi er et autoriseret el-firma som opretholder vores autorisation i form af et gyldigt og godkendt 3.parts auditeret sikkerheds og kvalitetsstyringssystem i daglig tale kaldet SKS -system.

 

 

Arbejdsmiljø:

Nørager EL's SKS-system har vi kombineret med Arbejdstilsynets regler og anvisninger og har derfor opnået den eftertragtede grønne smiley som vi fik tildelt den 25-06-2008. 

Forsikring:

Vi har tegnet en produktansvarsforsikring med en dækningssum på 30mio kr hos vores forsikringsselskab påvegne af de virksomheder som forlanger vi har sådan en for at kunne arbejde på deres installationer. Kopi af police kan fremvises på forlangende. 

 

 

Følg link til Tekniq's garanti ordning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg link til sikkerhedsstyrelsens hjemmside

 

Følg link til arbejdstilsynets smiley ordning

 

WWW.noeragerel.dk © 2006 redigeret d. 08-01-2011

 

 

 

 

R